поздрав!

Ние сме NEANS STRIMA

IMOPROCONSTRUCT

Дознај повеќе
Image

Клуч на рака

Ваше е само иницијативата за градење, се друго е на наш товар.

Image

Evropski standardi

Искуството за квалитет од европските метрополи, ви го носиме и во Македонија

Image

Proektirawe

Вашата желба за максимално искористување на просторијата, е наша грижа.

Ние имаме завршено многу проекти. Бидете и вие дел од нашата успешна работа.

Зошто сме најдобриот избор?

Ние имаме одлични ПРЕДНОСТИ

image

За нас зборуваат многуте реализирани проекти во Белгија, искуство која ја пренесуваме и во нашата земја.

  • Изградба и реновирање на индивидуални куќи
  • Изградба и реновирање на колективни згради
  • Изградба и реновирање на индустриски објекти
image

Со искористување на нашата најнова технологија и современото искуство ги реализираме вашите несекојдневни идеи.

  • Атрактивен надворешен изглед.
  • Изведување на најкомплицираните проекти

Ние сме компанија која се грижи и постојано се развива, гради и инвестира во знаење, храброст, имагинација и одговорност на своите вработени. Една компанија со вработени кои се обврзани со својата посветеност и доверба.

  • Кваливикуван кадар.
  • Квалитетна изработка.
  • Максимално почитување на рокови.
image

Што не прави посебни

Професионалната работа и квалитетни материјали.

Вашата идеја со наша соработка ја развиваме во конкретен проект

Нашите дизајнери и архитекти во тесна соработка со вас,
го подготвуваат и реализират целосниот план.

Ја остваруваме вашата желба за кров над глава.

Нашиот тим

Високо кваливициран тим

image

дипл. Инж. Арх. Седат Демири

Управител

image

дипл. Инж. Арх. Виолета Тодорова

 
 

image

дипл. Инж. Саве Тодоров

 
 

За Нас

Дознајте ја нашата историја

Blog Image

1997
Белгија

1997 основана во Белгија

Neans Strima е основана во Белгија уште во деведесетите години, која што почетната цел беше да ги финализира проектите односно реставрација на старите објекти во државата, меѓутоа со стекнување на искуство и успешно реализираните проекти, ние ја проширивме дејноста и почнавме со изградба на нови објекти кои пронасочија нов дух во градовите со нашиот уникатен стил на дизајнирање на нивната архитектура.

2005 се прошируваме во Македонија

Како секој човек што сака да придонесе во неговата земја, истотака и ние по стекнатото искуство надвор од земјата, дел од тоа искуство и модернизираната технологија ја донесовме тука, за да ја пренесеме уникатната креативност во градежништвото.

Blog Image

2005 Македонија